Модерна жилищна сграда
с качество без компромис!

Изцяло се подчинява на философията за модерна и функционална архитектура, изпълна с вкус към детайла и при стриктно спазване на съвременните норми за строителство!

artistic-sticker-4staen
artistic-sticker-3staen
artistic-stikert-apartamenti2
artistic-sticker-parkomesta
atristic-sticker-garaji

Представяме на вашето внимание новия проект на инвестиционна компания „Рашидов Кънстракшън Къмпани” ЕООД  – „ARTISTIC  HOUSE” III, който предлага избор от комфортни жилища, в просторна и уютна среда, на тиха уличка в близост до зеления Ловен парк, Зоологическата градина, в престижен район на Посолства и Резиденции.

„ARTISTIC  HOUSE” III е продължение на вече завършените в близост „ARTISTIC  HOUSE” I и „ARTISTIC  HOUSE” II,  като изцяло се подчинява на философията за модерна и функционална архитектура, изпълнена с вкус към детайла и при стриктно спазване на съвременните норми за строителство.

Районът предлага спокойствие и лесна връзка с бул. Симеоновско шосе – удобен достъп до централните части на столицата, Витоша планина, Околовръстен път и околните големи вериги магазини и места за забавление.
Значими фактори при избора на имот са:

  • удобствата и комуникативността
  • гледката и пространствата
  • престижността на местоположението
  • перспективите за увеличаване стойността на имота
  • възможността да направите добра инвестиция

Допълнителна информация

Двор

Напълно завършен с асфалтирани вътрешни улици, 10 паркоместа с навеси и настилка от затревени паркоелементи. Допълнителни паркоместа за велосипеди. Озеленяване с разнообразни високо и ниско растящи растителни видове, както и модерна поливна система.
Изцяло изградена ограда, портални врати с дистанционно управление и система за видеонаблюдение в целия периметър на двора, както и на пространствата около сградата.

Партерен етаж

Луксозно входно фоайе, портиерно помещение, помещение за почистващи принадлежности с мивка и тоалетна, 16 гаража, напълно завършени с гаражни врати и 2 паркоместа

Етажи

4 типови етажа с по четири тристайни и два двустайни, или общо 23 апартамента
1 подпокривен етаж с четири тристайни пентхаус апартамента, отличаващи се с високи тавани и прекрасна гледка.

Конструкция

Монолитна безгредова стоманобетонна

Външни стени: Керамични тухли с ширина 25 см WIENERBERGER; 12 см изолационен пакет BAUMIT, изпълнен с всички допълнителни детайли според последните норми на производитля за поставяне на топлоизолационни системи.

Вътрешни стени: Изпълнени изцяло със сертифицирани материали и системи за изграждане, отговарящи на съвременните норми за шумоизолация между помещенията.

Подово покритие: Допълнително 5 см стиропорено покритие между бетоновата плоча и армираната замазка за повишаване на топло и шумоизолацията между етажите.

Прозорци: Висококачествена немска PVC дограма от доказан производител, поставена с топло-, паро- и водонепропускливи ленти отвърте и отвън, съобразено със съвременните практики.

Екстериорни врати: Блиндирани

Водопроводна инсталация: Полипропиленови тръби и идивидуални водомери, изнесени извън жилищата за по-удобно отчитане.

Канализация: PVC тръби, гравитачна

Отопление и климатизация: Инсталация на природен газ с индивидуални газоизмервателни уреди и колекторна кутия, позволяваща инсталиране, както на бюджетни, така и на най-съвременни уреди за отопление и контрол на температурата. Изградени тръбни пътища и електрозахранване за монтаж на климатици, без да се налагат допълнителни строително-монтажни работи

Асансьор: Висок клас, модел на KONE за шест човека и съобразен с изискванията за превоз на хора в неравностойно положение.

Слаботокова инсталация: Окабеляване на всеки апартамент за телевизия, интернет и телефон със слаботокови табла, позволяващи избор на различни видове услуги и оператори, без да се налагат допълнителни строителни работи вътре в жилищата или общите части на сградата.
Съвременна видеодомофонна инсталация за контрол на достъпа.

building-s-magazini
building-text
Eтаж 1
Eтаж 2
Eтаж 3
Eтаж 4

Разгледай още за проекта:

pdf

Ако имаш въпроси ни потърси:

You don't have permission to register