logo_artistic_house_3

Модерна жилищна сграда с качество без компромис!

Изцяло се подчинява на философията за модерна и функционална архитектура, изпълна с вкус към детайла и при стриктно спазване на съвременните норми за строителство!
4-стайни апартамента
3-стайни апартамента
2-стайни апартамента
Паркоместа
Гаражи

Представяме на вашето внимание новия проект на инвестиционна компания „Рашидов Кънстракшън Къмпани” ЕООД  – „ARTISTIC  HOUSE” III, който предлага избор от комфортни жилища, в просторна и уютна среда, на тиха уличка в близост до зеления Ловен парк, Зоологическата градина, в престижен район на Посолства и Резиденции.

„ARTISTIC  HOUSE” III е продължение на вече завършените в близост „ARTISTIC  HOUSE” I и „ARTISTIC  HOUSE” II,  като изцяло се подчинява на философията за модерна и функционална архитектура, изпълнена с вкус към детайла и при стриктно спазване на съвременните норми за строителство.

Районът предлага спокойствие и лесна връзка с бул. Симеоновско шосе – удобен достъп до централните части на столицата, Витоша планина, Околовръстен път и околните големи вериги магазини и места за забавление.
Значими фактори при избора на имот са:

  • удобствата и комуникативността
  • гледката и пространствата
  • престижността на местоположението
  • перспективите за увеличаване стойността на имота
  • възможността да направите добра инвестиция

Допълнителна информация

Двор

Напълно завършен с асфалтирани вътрешни улици, 10 паркоместа с навеси и настилка от затревени паркоелементи. Допълнителни паркоместа за велосипеди. Озеленяване с разнообразни високо и ниско растящи растителни видове, както и модерна поливна система.
Изцяло изградена ограда, портални врати с дистанционно управление и система за видеонаблюдение в целия периметър на двора, както и на пространствата около сградата.

Партерен етаж

Луксозно входно фоайе, портиерно помещение, помещение за почистващи принадлежности с мивка и тоалетна, 16 гаража, напълно завършени с гаражни врати и 2 паркоместа

Етажи

4 типови етажа с по четири тристайни и два двустайни, или общо 23 апартамента
1 подпокривен етаж с четири тристайни пентхаус апартамента, отличаващи се с високи тавани и прекрасна гледка.

Конструкция

Външни стени: 12 см топлоизолационен пакет Baumit, комбинирани с окачени фасадни елементи с HPL плоскости

Вътрешни стени: Изпълнени изцяло със сертифицирани материали и системи за изграждане, отговарящи на съвременните норми за шумо- и топлоизолация между помещенията.

Подово покритие: 5 см изолация от EPS за по-добра шумо- и топлоизолация между етажите.

Прозорци: PVC немска дограма Salamander с троен стъклопакет от висококачествени стъкла

Разгледай още за проекта:

pdf

Ако имаш въпроси ни потърси:

You don't have permission to register