Масивна аристоратична къща в близост до резиденция Бояна

58
Квадратура: 989 кв.м.
Брой спални: 7 Спални
2.100.000 Евро
Продава Къща
ID на имота: 11206
Описание на имота

Аристократична къща с история, ориентирана и в бъдещето. Усещането за лукс е осезаемо!

Имаме изключителното удоволствие да предложим на Вашето внимание чудесен и представителен аристократичен имот, намиращ се в близост до небезизвестната дипломатическа резиденция „Бояна“.

Имотът е югоизточно ориентиран с поглед към Витоша планина, както и към забързаната, но очарователна столица. Поради функционалността на сградата, е била ползвана дълъг период за посолство. Тя се състои от общо четири нива:

Сутеренен етаж басейн, сауна, два склада, коридор, помещения за ел. табло, за котелно местно отопление, вкл. и мокро, килер, стълбище, съблекалня, техническо помещение, баня с тоалетна, както и самостоятелна тоалетна.

Първи етажфоайе, работен кабинет, уютен кът с камина, просторна дневна, две трапезарии, кухня, две спални, два дрешника, килер, антре, две бани с тоалетна, покрита и открита тераси и два гаража.

Втори етажкоридор, две дневни, три спални, три дрешника, една детска стая, четири бани с тоалетни, кухненско помещение, четири преддверия и две тераси.

Мансарден етажкоридор, кухня, хол с трапезария, две спални, баня, тоалетна.

Къщата разполага и с дворно място, аранжирано на няколко нива и кладенец, с обща площ от 1300 кв.м. и е заградено с висока зидана ограда.

В случай на предпочитание за реконструкция, има наличието на подготвен архитектурен проект за надграждане и/или разширение на самата сграда.

Посочената цена е без ДДС.

.

За повече информация, тел.: 0883 79 97 97, или на: www.martins.bg.

Спецификации
Property bedroom icon Спални: 7
Property size icon Квадратура: 989 кв.м.
Локация
Адрес: София, Бояна
Калкулатор
Общо
2184000
Цена на имота
2100000
Местен данък*
%
Размер местен данък
63000
Приблизителна стойност на такси**
21000

*Местният данък е с размер от 3% и важи за град София. След промените в закона от 2008 г., всяка община сама определя стойността на местния данък.

Свържи се с наш консултант:
Симона Георгиева
You don't have permission to register
Запази оглед
Масивна аристоратична къща в близост до резиденция Бояна
София, Бояна