Отдава под наем офис

247
Квадратура: 26 кв.м.
Отдава под наем Офис
ID на имота: 9627
Описание на имота

Предоставяме възможност за наемане на офис в луксозна бизнес сграда, в промишлена зона „Хладилника“. Офисът се намира на партер, източно крило, като нетната му площ е 22,80 кв.м., а брутната – 26,20 кв.м. Помещението е с компютърно окабеляване, пожароизвестяване и климатици. Сградата е с денонощна охрана и видеонаблюдение, разполага със собствен паркинг, рецепция с администратор на партера, асансьор и аварийно стълбище, както и конферентни зали.

Разходите за общите части включват поддръжка и управление на сградата, техническа поддръжка на всички системи и инсталации, охрана, почистване, озеленяване, управление на имоти, комунални услуги за общите части, такса смет, застраховка на сградата. Всички тези разходи са включени в обявената наемна цена. Разходите обаче за отопление, охлаждане и водоснабдяване на всеки отделен имот се изчисляват само върху застроената му площ на цена от 2,30 евро/кв.м.

В същата сграда предлагаме и други офис помещения с различни квадратури, както и кафене на партерния ѝ етаж с площ от 46 кв.м.

Има също така възможност и за наемане на паркомясто на цена от 90 евро на месец (в подземния гараж на сградата) и 70 евро на месец (за външен паркинг).

Цените са без включено ДДС.

За повече информация, тел.: 0883 97 79 79, или ни посетете на: www.martins.bg.

Спецификации
Property size icon Квадратура: 26 кв.м.
Property area size icon Чиста площ: 22.8 кв.м.
Локация
Адрес: София
Даниела Василева
Свържи се с наш консултант:
Даниела Василева
You don't have permission to register
Запази оглед
Отдава под наем офис
София