Офис под наем

279
Квадратура: 33 кв.м.
Характеристики: Необзаведен Ремонтиран
Отдава под наем Офис
ID на имота: 9629
Описание на имота

Предоставяме възможност за наемане на офис в луксозна бизнес сграда в Промишлен завод „Хладилника“. Офисът е разположен на партерния етаж в източното крило на сградата и е с нетна площ от 28,90 кв.м. (брутна 33,20 кв.м.). Налично е компютърно окабеляване, пожароизвестяване и климатици. Сградата е с денонощна охрана и видеонаблюдение, разполага и със собствен паркинг, рецепция с администратор на партера, асансьор и аварийно стълбище, както и конферентни зали.

Разходите за общите части включват поддръжка и управление на сградата, техническа поддръжка на всички системи и инсталации, охрана, почистване, озеленяване, комунални услуги за общите части, такса смет, застраховка на сградата. Всички са включени в обявената наемна цена. Разходите за отопление, охлаждане и водоснабдяване на всеки отделен офис се изчисляват само върху застроената му площ на цена от 2,30 евро/кв.м.

В същата сграда се отдават под наем и други офиси с различни квадратури, както и кафене на партерния етаж с площ от 46 кв.м.

Наемът на паркомясто е 90 евро на месец (в подземния гараж на сградата) и 70 евро на месец (за външен паркинг). Цените са без ДДС.

За повече информация, тел.: 0883 97 79 79, или ни посетете на: www.martins.bg.

Спецификации
Property size icon Квадратура: 33 кв.м.
Property accommodation icon Мебелировка: Необзаведен
Property area size icon Чиста площ: 29 кв.м.
Характеристики
Необзаведен
Ремонтиран
Локация
Адрес: София
Даниела Василева
Свържи се с наш консултант:
Даниела Василева
You don't have permission to register
Запази оглед
Офис под наем
София