Търговски център „Банишора“

346
Квадратура: 1048 кв.м.
Характеристики: акт16 Входа се заключва Електричество Паркомясто СОТ ТЕЦ
Продава Сгради
ID на имота: 9967
Описание на имота

Предлагаме възможност да се закупят разработени офиси, магазини и/или фитнес зала в Търговски център „Банишора“, разположен в сърцето на едноименния столичен квартал и работещ вече повече от 15 години. Местоположението му го прави атрактивно място за посещения на живущите в квартала, а и не само. В непосредствена близост е до метростанция „Мария Луиза“, Пета градска болница, Белодробна болница (София област), както и до Централна ЖП Гара и международна Автогара София.

Има възможност да се закупят търговски площи, обособени като 13 отделни обекта/магазини на първо ниво, изцяло в търговската част на сградата. Магазините са с квадратура от 15 до 34 кв.м. Всички продавани обекта в сградата са с действащ наемател. Общата им квадратура е 1048 кв.м.

На първи етаж се намират търговските обекти; на втория има работещ и много посещаван фитнес с квадратура от 450 кв.м., както и отделен офис с големина от 76 кв.м., който може да се обособи на жилище; а на последния етаж от 195 кв.м. са разположени общо осем офиса, към които има и прилежащ санитарен възел. Обектите се предлагат за продажба както по отделни етажи, така и заедно, т.е. цялата сграда.

В този търговски център се помещава и хранителен магазин от веригата СБА, което го прави изключително посещавано място в района.

За повече информация, тел.: 0883 97 79 79, или ни посетете на: www.martins.bg.

Спецификации
Property size icon Квадратура: 1048 кв.м.
Property total floors icon Общо етажи: 4
Property year built icon Година на строителство: 2000
Property heating icon Отопление: ТЕЦ, Електричество
Характеристики
акт16
Входа се заключва
Електричество
Паркомясто
СОТ
ТЕЦ
Локация
Адрес: София, Банишора
Калкулатор
Общо
1352
Цена на имота
1300
Местен данък*
%
Размер местен данък
39
Приблизителна стойност на такси**
13

*Местният данък е с размер от 3% и важи за град София. След промените в закона от 2008 г., всяка община сама определя стойността на местния данък.

Стефан Петров
Свържи се с наш консултант:
Стефан Петров
You don't have permission to register
Запази оглед
Търговски център „Банишора“
София, Банишора