Търговски център „Банишора“

5
Квадратура: 1048 кв.м.
Характеристики: Входа се заключва Електричество Паркомясто СОТ ТЕЦ
Продава Сгради
ID на имота: 9967
Описание на имота

Предлагаме Ви възможност да закупите разработени офиси, магазини или фитнес зала в Търговски център „Банишора“, разположен в сърцето на едноименния столичен квартал и работещ повече от 15 години. Местоположението му го прави атрактивно място за посещения на живущите в квартала, а и не само. В непосредствена близост е до метростанция „Мария Луиза“, Пета градска болница, както и Белодробна болница (София област).

Има възможност да се закупят търговски площи, обособени като 13 отделни обекта/магазини на първо ниво, изцяло в търговската част на сградата. Магазините са с квадратура от 15 до 34 кв.м. Всички обекти, които се продават в сградата, са с действащ наемател. Общата им квадратура е 1048 кв.м. Продават се заедно и поотделно!

На второ ниво има работещ и много посещаван фитнес с квадратура от 450 кв.м., както и отделен офис с големина от 76 кв.м., който може да се обособи като жилище. На последното ниво, с големина от 195 кв.м., са разположени осем офиса, към които и прилежащ санитарен възел.

В търговския център има и хранителен магазин от веригата СБА, което го прави изключително посещавано място в района. В непосредствена близост е и до Централна ЖП гара и международна Автогара София.

За повече информация, тел.: 0883 97 79 79, или на: www.martins.bg

Спецификации
Property size icon Квадратура: 1048 кв.м.
Property total floors icon Общо етажи: 4
Property year built icon Година на строителство: 2000
Property heating icon Отопление: ТЕЦ, Електричество
Характеристики
Входа се заключва
Електричество
Паркомясто
СОТ
ТЕЦ
Локация
Адрес: София, Банишора
Калкулатор
Общо
1144
Цена на имота
1100
Местен данък*
%
Размер местен данък
33
Приблизителна стойност на такси**
11

*Местният данък е с размер от 3% и важи за град София. След промените в закона от 2008 г., всяка община сама определя стойността на местния данък.

Стефан Петров
Свържи се с наш консултант:
Стефан Петров
You don't have permission to register
Запази оглед
Търговски център „Банишора“
София, Банишора