uni-suites-logo

Най-доброто място за
живеене и инвестиция!

“Модерна архитектура, изпълнена с вкус към детайла, при стриктно
спазване на съвременните норми на строителство.”

sticker-penthouse
stikert-apartamenti3
stikert-apartamenti2
sticker-parkomesta
sticker-garaji

Проектиран e като затворен комплекс от две малки самостоятелни жилищни сгради, давайки възможност за функционално разпределение на апартаментите, нисък процент на общите части и прекрасен вътрешен двор с контролирана среда, следвайки философията ни за „Модерна архитектура, изпълнена с вкус към детайла, при стриктно спазване на съвременните норми на строителство.”

Наличието на метростанция, три висши учебни заведения и популярни гимназии, новоизградената и поддържана инфраструктура, както и преобладаващо живущите млади хора, правят кв. Овча купел един предпочитан район за живеене и инвестиция!

Всяка сграда разполага с по 8 двустайни и 8 тристайни апартамента, отличаващи се с правилни форми и функционално разпределение, позволявайки максимално използване на пространствата. На подпокривния етаж са разположени по 2 пентхаус апартамента с всички необходими детайли за постигане на ексклузивност и комфорт, а именно височина от 3.40 м, панорамни прозорци, прекрасна гледка и обширна площ за разполагане на градински мебели.

Допълнителна информация

Подход

Преминавайки през дворната врата покрай подбрана растителност, попадаме в обширен безистен, осигурявайки влизане и излизне от сградите в суха и приятна среда. Следва естетично фоайе, изпълнено с висококачествени материали и модерен асансьор на водещ европейски производител, покриващ всички стандарти за сигурност и комфорт. Всички подходи, общи части и асансьори са съобразени за използване от хора в неравностойно положение.

Двор

Проектирането на две свободно стоящи сгради в рамките на затворен комплекс ни дава възможност за чудесен вътрешен двор, озеленен с богата висока и ниска растителност, детска площадка и място за отдих на открито. Оградата и разположението на сградите са така предвидени, че да има достъп от входа до вътрешния двор без да се излиза на улицата, за максимален комфорт и сигурност, както за нас така и за децата ни.

Паркинг

Разполагаме с по 9 гаража на приземния етаж на всяка сграда, както и подземен паркинг с 23 единични и 3 двойни гаража. Всички те са напълно завършени с поставени гаражни врати и съобразени с нормите за маневреност на автомобилите. Планирайки 30% повече гаражи от броя на апартаментите и нормативните изисквания, осигуряваме възможност за покриване на все по-голямата нужда от паркиране.

Сигурност

Комплексът е затворен с ограда по цялата си обиколка и разполага с модерна система за видеонаблюдение. Подходът към подземния паркинг и надземните гаражи е осигурен с автоматични врати. На всеки вход е монтирана модерна видеодомофонна система, която позволява контрол на входните врати и на подхода за двора и подземния гараж. Системата е съвместима, както със стандартните домофонни инсталации, така и с най-съвременните системи за домашна автоматизация. За Ваше улеснение тя може да се командва от Вашия дом и от повечето телефони и таблети, чрез сваляне на безплатна апликация и връзка с интернет.

Конструкция

Външни стени: 12 см топлоизолационен пакет Baumit, комбинирани с окачени фасадни елементи с HPL плоскости

Вътрешни стени: Изпълнени изцяло със сертифицирани материали и системи за изграждане, отговарящи на съвременните норми за шумо- и топлоизолация между помещенията.

Подово покритие: 5 см изолация от EPS за по-добра шумо- и топлоизолация между етажите.

Прозорци: PVC немска дограма Salamander с троен стъклопакет от висококачествени стъкла

building-s-magazini
building-text
Eтаж 1
Eтаж 2
Eтаж 3
Eтаж 4

Разгледай още за проекта:

pdf

Ако имаш въпроси ни потърси:

You don't have permission to register