ЗА КУПУВАЧИ

Защо да се доверите на Martin’s за съдействие при наемане или покупка на имот?

Защо Martin's

През последните години ние се наложихме като компания на пазара, разполагаща с изключително богата база данни от атрактивни имоти. Гордеем се, че можем да договорим най-добрите условия, за възможно най-кратко време.

Богата база данни

Martin’s е специализирана компания за продажба и отдаване под наем на имоти в гр.София. Нашата база данни с оферти се увеличава ежедневно, като внимателно подбираме имотите си. Чрез нас Вие ще видите проверени, огледани лично от нас и реални на пазара имоти.

Точна оценка

След първоначален разговор с наш консултант, ние ще изготвим специална селекция от имоти, които точно отговарят на Вашите изисквания. Така Вие ще спестите време и ще видите правилните имоти. Чрез нас, Вие ще видите не само най-добрите имоти на Martin’s, а на целия пазар.

По-дълго работно време

По-дългото ни работно време предоставя повече възможности за организиране на огледи в удобно за Вас време. Нашите професионално обучени консултанти отговарят на телефоните си 7 дни в седмицата.

Регламентирани взаимоотношения

Martin’s регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща, чрез подписване на посреднически договор, в който много ясно са регламентирани ангажиментите ни. Високото качество на услугите на Martin’s е причина нашите клиенти многократно да ползват услугите ни.

Договаряне на най-добрите условия

Нaшите консултанти ще проведат преговорите вместо Вас и ще Ви договорят най-добрите условия, като защитят Вашата сигурност и интереси. Това е най-трудно в нашата работа.

Уебсайт и информационна система

Чрез новия сайт на Martin’s и информационната система на компанията, Вие можете да заявявате оглед в удобно за Вас време, както и да получавате предложения за интересни оферти, които отговарят на Вашите критерии и постоянно да сте информирани за новостите на пазара.

Съдействие за отпускане на кредит

Ние ще организираме среща с консултант от Кредитна компания. Тe ще Ви консултират в коя банка и при какви условия, кредитът е най-изгоден за Вас. Ще подготвят всички документи и ще са до Вас до пълното усвояване на средствата.

Среща с адвокат

Martin’s  работи с адвокат с дългогодишна практика в сферата на недвижими имоти. Той ще Ви консултира и ще направи всички проверки с цел да осигури Вашата пълна сигурност.

Конфиденциалност

Конфиденсиалността за нас е закон!

Довери се на професионалистите

Професионален опит, дългосрочно присъствие на пазара, солиден обем извършени сделки и доказан дългогодишен кредит на доверие от клиентите ни! Доверете ни се и вие!

You don't have permission to register