ЗА ПРОДАВАЧИ

Защо да се доверите на Martin’s за продажбата или отдаването на Вашия имот?

Защо Martin's?

Kомпанията разполага с изключително богата база данни от клиенти. Гордеем се, че можем да договорим най-добрите условия, за възможно най-кратко време.

Професионализъм

От партньорствата ни с други компании, ние сме натрупали опита и знанията, благодарение на които имаме възможност да Ви предложим портфолио от потенциални клиенти, лично отношение, високо качество услуги, лоялност и коректност. Компанията покрива пълния сектор от дейности - консултантски услуги, партньортва с фирми за кредитно консултиране, застраховки, ремонтни дейности, дизайнерски екип.

Достъп до корпоративни клиенти

Активно членуваме в  различни сдружения и разполагаме  с подписани договори за сътрудничества и партньорства с Университети, Дружества и Представителства. Участваме и в различни събития.

По-дълго работно време

По-дългото ни работно време предоставя повече възможности за организиране на огледи. Нашите професионално обучени консултанти отговарят на телефоните си 7 дни в седмицата.

Регламентирани взаимоотношения

Martin’s регламентира взаимоотношенията си с всеки клиент при първоначалната среща. Посредническият договор ясно описва ангажиментите ни към Вас. Предлагаме Ви избор между два вида услуги за продажба на Вашия имот. Това ще ви гарантира пълна прозрачност за процеса на работа с нас.

Експертни съвети

Необходими са умение и опит за да се договори и приключи една успешна сделка, като при това се постигне възможно най-добра цена. Със своето образование и опит нашите консултанти и юристи, предлагат експертни съвети по отношение на процеса на сделката, защита на Вашата сигурност и интереси.

Професионална оценка

„Колко струва Вашия имот, какъв е реалният му наем?“
Отговорът на този въпрос е най-важен за успешната реализация на Вашия имот на този динамичен пазар.
Нашите професионалисти ще изготвят специален сравнителен пазарен анализ и с конкретни примери за реализирани сделки ще определят точната пазарна цена. Ще имаме ангажимента да актуализираме тази информация всеки месец.

Професионално заснемане

Презентацията и точността са всичко! Нашият фотограф прави професионални панорамни и детайлни снимки, за да изглежда Вашият имот по-атрактивен.
Вашият консултант ще изготви професионална оферта, в която ще опише пълните характеристики и предимства на имота Ви.
В резултат на което Вашия имот ще се отличи пред всички останали.

Професионален сайт

Със своя модерен дизайн и иноваторски подход при представяне на имотите, сайтът на Martin’s играе ключова роля при професионалния маркетинг. Всеки имот е представен с детайлно описание и качествени снимки. Вашият консултант ще го презентира професионално във видео разходка.

Конкурентен маркетинг

Всеки месец инвестираме средства, за да бъдат рекламирани имотите на нашите клиенти през различни канали, включително през нашия информационен бюлетин. По желание, можем да изготвим специална луксозна брошура, която ще достигне до всички потенциални клиенти или да организираме Open House събитие, на което ще представим Вашия имот пред подбрани клиенти. Ние създаваме търсене, като таргетираме конкретни потенциални клиенти. Всеки месец ще получавате от нас точен отчет за свършената работа.

Колко струва моят имот?

Услугата „Колко струва моят имот?“ ви предлага възможността да разберете пазарната цена на притежавания от вас имот. Попълнете форма по-долу и ни я изпратете. Ще направим безплатна оценка на вашия имот на база реални сделки.

You don't have permission to register