Представяне на новата жилищна сграда UNI SUITES на Рашидов Кънстръкшън

На 26 ноември в известен столичен джаз клуб в сърцето на града се състоя открито представяне на новите сгради на строителната компания Рашидов Кънстракшън Къмпани. То беше съвместно организирано от компанията Рашидов и неговия ексклузивен търговски представител MARTIN’S. На събитието присъстваха много от водещите в страната представители на агенции за недвижими имоти, вип клиенти и експерт-специалисти, заинтересовани от постиженията на новото строителство у нас. Проявата предизвика силен интерес сред присъстващите, които бяха впечатлени и емоционализирани от нея.

Събитието откри изпълнителният директор на MARTIN’S г-жа Вяра Апостолова, която благодари на присъстващите за отделеното им време и присъствие.

Акцентът в презентацията се постави върху проекта UNI SUITES в кв. „Овча купел“ до Нов Български Университет от г-н Вадим Рашидов. Той посочи безспорните преимущества на проекта, като локация и не на последно място, архитектурните и техническите характеристики на обекта, отбелязвайки, че винаги се е придържал към убеждението при реализацията на всеки свой проект за постигане на максимална естетика, високо технологично качество и безупречен усет към всеки един архитектурен детайл.

По време на презентацията г-н Рашидов изчерпателно запозна аудиторията със стремежа му да изгражда жилищните сгради така, че те да носят силно усещане за комфорт и функционалност в пространствените си разпределения, както и удовлетвореност и надеждност в качеството на изпълнения градеж. Той сподели още и че е повлиян при изграждането на своите сгради от най-новите постижения на Австрийското и Немското строителство, които през последните години са се наложили като безспорен еталон за постигнат висок инженерен и архитектурен стандарт.

След презентацията г-жа Апостолова представи статистика на продадените към днешна дата апартаменти от двете сгради на Рашидов Кънстракшън – UNI SUITES и ARTISTIC HOUSE, последната, която се намира в столичния квартал „Витоша“ и вече е на етап Акт 14.

След презентацията всички бяха поканени на чаша вино и с възможност за личен разговор с консултантите на MARTIN’S, за да получат конкретна информация за предлаганите апартаменти.

28.11.2019

MARTIN’S

You don't have permission to register